Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علی بیرانوند معاون دادستان اهواز با اشاره به تشکیل گشت ویژه نظارت بر فروش ماسک و مواد ضدعفونی گفت: با تشکیل این گشت‌ها از سوء استفاده افراد فرصت طلب جلوگیری خواهد شد و در این زمینه با گران فروشان برخورد خواهیم کرد.

او افزود: این گشت ویژه بازررسی با هماهنگی دادستانی فعالیت خود را از روز شنبه به صورت مشترک شامل بازرسان ادارات صمت، تعزیرات حکومتی و معاونت غذا و داروی اهواز آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیرانوند بیان داشت: وظیفه اصلی این بازرسان نظارت بر نحوه توزیع و قیمت ماسک، ژل ضدعفونی و سایر اقلام مرتبط با محافظت از افراد در جلوگیری از انتقال ویروس کرونا است.

بیرانوند ادامه داد: در صورت کشف هرگونه احتکار و یا گران فروشی طبق مقررات مربوط به اخلال گران در نظام اقتصادی برخورد و واحد صنفی یا داروخانه مربوطه پلمب و با متصدی مربوطه برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

معاون دادستان اهواز ادامه داد: در اولین روز از آغاز به کار این بازرسان، یک عرضه کننده مواد بهداشتی در اهواز به دلیل گران‌فروشی را شناسایی و واحد آن را پلمپ کرده و او را تحت پیگرد قضایی قرار داد.

او تصریح کرد: یکی از دلایل اصلی کمبود ماسک و مواد ضد عفونی در بازار ترس مردم از ویروس کرونا و تقاضای بیش از نیاز مردم بوده است که اگر شهروندان به این مسائل توجه کنند و تقاضا‌های خود را کاهش دهند شاهد سوء استفاده عده‌ای فرصت طلب نخواهیم بود.

علی بیرانوند با بیان اینکه تا کنون مورد مثبتی از کرونا ویروس در اهواز شناسایی نشده اذعان داشت: با هماهنگی‌های لازم تمامی تدابیر لازم برای پیشگیری و مقابله با این ویروس در اهواز پیش بینی شده است.

او از مردم خواست هر گونه احتکار و گرانفروشی در زمینه ماسک، ژل ضد عفونی کننده، الکل، دستکش و سایر موارد را به این دادستانی اطلاع داده تا افراد فرصت طلب تحت پیگرد قضایی قرار گیرند.

استفاده از ماسک برای همه الزامی نیست

به گفته فرهاد ابول نژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیازی به استفاده کردن همه افراد از ماسک نیست و تنها افرادی که علائم تنفسی، سرفه، تب و یا سردرد دارند و یا افرادی که در ارتباط با بیماران مشکوک قرار دارند بهتر است از ماسک استفاده کنند تا از انتشار قطرات تنفسی جلوگیری کند، ولی افراد سالم نیاز به ماسک ندارند.

او گفت: کادر درمانی نیز در معرض تماس با افراد مختلف برای محافظت بهتر است از ماسک استفاده کنند و بهترین ماسک هم نوع N ۹۵ است که برای جلوگیری از انتشار قطرات تنفسی مناسب به نظر می‌رسد.

وی ادامه داد: اطلاع رسانی‌های اشتباه و نگرانی باعث شده مردم به سمت داروخانه‌ها و یا مراکز تجهیزات پزشکی هجوم ببرند و موجودی کاهش یابد.

حسین برزگر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اظهار داشت: به زودی توزیع رایگان ماسک و ضد عفونی کننده در استان خوزستان شروع می‌شود که دیروز صبح از قم آغاز شده و در استان نیز انجام می‌شود.

بیماری جدید کرونا با نام «کووید-۱۹» از اوایل ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت و تاکنون ۷۵ هزار نفر را در این کشور مبتلا کرده و جان ۲ هزار و ۲۳۳ نفر را گرفته است. ایران بعد از چین دومین آمار فوتی کرونا در جهان را دارد.

به گفته کیانوش جهان پور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعداد تلفات بیماری کرونا در ایران به ۱۲ و تعداد مبتلایان به ۶۱ نفر رسید. ر

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۱۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر

رئیس پلیس فتای فراجا از دستگیری عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار وحید مجید اظهار کرد: در سال گذشته بیش از ۱۲ هزار صفحه مجازی در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌ها که مشغول به تبلیغ و خرید و فروش انواع اسلحه گرم از کلت گرفته تا کلاشینکف و مسلسل بودند، توسط پلیس فتا شناسایی شدند.

وی افزود: از مجموع این تعداد، روی ۳ هزار مورد تمرکز کردیم و در پس از انجام تحقیقات لازم، در این فرآیند توانستیم ۱۴۰۰ نفر از مالکان و اعضای این تارنماها و صفحات مجازی را شناسایی و دستگیر کنیم و تحویل مراجع قضائی بدهیم.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: این افراد با ایجاد صفحات و کانال‌هایی در شبکه‌های اجتماعی واتس‌آپ، تلگرام و اینستاگرام ادعای خرید و فروش انواع اسلحه داشتند.

سردار مجید گفت: بیشتر این افراد کلاهبردار بودند؛ یعنی در واقع پس از گرفتن مبلغی به عنوان بیعانه از مشتری، افراد را مسدود می‌کردند و دیگر پاسخگو نبودند، بنابراین خرید و فروشی صورت نمی‌گرفت و اسلحه‌ای در کار نبود.

وی با اشاره به اینکه قدرت‌نمایی و ایجاد ترس نیز برخورد جدی پلیس را در پی خواهد داشت، افزود: همچنین عده‌ای از اراذل و اوباش در جهت ایجاد رعب و وحشت در شهروندان، محتواهایی در شبکه‌های اجتماعی تولید و منتشر می‌کردند که توسط پلیس شناسایی شدند.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: بیش از ۹۵۰۰ صفحه، کانال و گروه که توسط اراذل اوباش مدیریت می‌شد نیز مسدود و ۱۶۰۰ نفر نیز در این رابطه دستگیر شدند.

کد خبر 749033

دیگر خبرها

  • برخورد یک واگن و لوکوموتیو در ایستگاه راه آهن اهواز
  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی
  • برخورد واگن و لوکوموتیو در ایستگاه راه آهن اهواز
  • زخمی شدن ۴ نفر در برخورد دیزل قطار با واگن در اهواز
  • برخورد واگن و لوکوموتیو در ایستگاه راه آهن اهواز ۴ مصدوم بر جای گذاشت
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • دستگیری ۸ نفر از متخلفان محیط زیستی در اقلید
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • ۵۷۰ کیلوگرم تریاک با همکاری پلیس استان سمنان کشف شد
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر